Klubmodul henter siden
Prøveundervisning i Ørestad Streethal
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Prøveundervisning hos Stranges Skateboardskole i Ørestad Streethal Mandage kl. 16-18

Her skriver vi os op til prøveundervisning hos Stranges Skateboardskole. Prøveholdet er aktivt hver mandag kl. 16-18. Når I foretager jeres booking er det vigtigt at I skriver hvilken mandag med dato som I ønsker at have prøveundervisning på.

Adressen til Ørestad Streethal er Ørestads Blvd. 53, 2300 København (1 minuts gå gang fra Bella Center Metro st.).

Medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen.
Prøveundervisningen kræver medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen, var undervisningen ikke det man regnede med er man selvfølgelig velkommen til at få sit medlemskab refunderet.

Tidshorisont.
Prøveundervisninger skal registreres senest 7 dage inden datoen for undervisningen og kræver en bekræftelse fra os. Det er for at vi er sikret at kunne nå at få trænere nok på holdet i tide. Møder man op uden tilmeldelse og eller bekræftelse på prøveundervisninger vil det ikke være muligt at deltage i undervisningen.

Hjelm.
Hjelm er et krav til alle elever på vores hold under 18 år. Skriv endelig til os hvis I har brug for at låne en hjelm.

Låneboard.
Såfremt I ønsker at vi medbringer et låneboard, kontakt os venligst ved at skrive til simon@bigheartskateboarding.com, hvorefter det kræver en bekræftelse på medbringning af låneboard før dette kan forventes på undervisningsdagen.

Fodtøj.
Hvad angår fodtøj anbefales en skatesko, eller anden sportssko (tennissko) med flad sål. Disse sko kan nemt blive beskadiget under skating, da griptapen på toppen af boardet typisk vil slide på materialet af skoen. Åbne sko såsom sandaler frarådes stærkt da griptapen nemt kan ridse huden på fødderne. 

Trin for trin guide til oprettelse i vores klubmodul system
1. Lav en profil i elevens navn, her kan forældre email og tlf nr. kobles på: https://bigheartskateboarding.com/default.aspx

2. Køb medlemsskab til foreningen Big Heart Skateboarding (300 kr. for indeværende år):https://bigheartskateboarding.com/cms/TeamEnrollmentAlt.aspx?TeamNameID=1

3. Tilmeld prøveundervisning i Ørestad Streethal om mandagen: https://bigheartskateboarding.com/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=148

Vi glæder os til at tage imod jer og give jer en god start på skateboarding.

Tilmeldte
29 /500
Tilmeldingsfrist
31.12.2025
Tidspunkt
01.01.2021 kl. 10.00 - 31.12.2025 kl. 10.00
Sted
Ørestad Streethal / Amager
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C