Klubmodul henter siden
Gammel Book Privatundervisning
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Kære privatundervisnings-elev/elever!

Her kan du booke privatundervisning - i 1 op til 6 timer & med op til 6 deltagere for hver privatundervisning. Alle skal dog være medlem af foreningen for at kunne modtage undervisning. 

Er du ny til foreningen, skal du først oprette en profil, betale for medlemsskab af foreningen og når du har gjort det, kan du booke privatundervisningen her. 

Prisen inkluderer lån af sikkerhedsudstyr og skateboard, samt en gratis prøveundervisning på et af vores hold, hvis du skulle blive bidt. (I COVID perioden kan vi ikke udlåne stedabsoberende udstyr, så man skal selv som minimum medbringe hjelm)

Vi glæder os til at tage imod dig og give dig en rigtig god oplevelse.

Stranges Skateboardskole og Big Heart Skateboarding foreningen 

ANSVARSFRASKIVELSE
Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig barn ind i Big Heart Skateboarding - Foreningen, under aktiviteten Stranges Skateboardskole, bekræfter du som forældre eller værge, at du har læst og forstået ovenstående betingelser og vilkår.
Tilmeldte
0 /1000
Tilmeldingsfrist
31.12.2023
Tidspunkt
01.01.2022 kl. 10.00 - 31.12.2023 kl. 10.00
Sted
Aftales nærmere med træneren
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C