Årsmedlemskab af foreningen

Info

Generel information ved din indmeldelse i den folkeoplysende forening Big Heart Skateboarding

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt byggelse af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:

- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning, skate camps og flere løbende events som ture med rejseholdet og “Byg & Hyg” sessions. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former. 

- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, Fastelavnsfest, “Halloween Hygge & Skate”, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon mm.

- 10% rabat i Sidewalk & LAB Skateshop (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb, eller skriv i kommentaren til jeres ordre på sidewalkshop.dk “Medlemmer af Stranges Skateboardskole og ønsker 10% rabat”). 

- 1 stks. Gratis Stranges T-shirt af økologisk bomuld i 2022.

For mere detaljerede vilkår ved jeres indmeldelse tryk her.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Årsmedlemskab af Big Heart Skateboarding foreningenÅM1
Holdnummer: ÅM1
Tilmeldte: 651/1000
Betalingsplan: Årligt 01.01
Ratepris : 300 kr.
Tilmeld
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C