Medlemsskab (indeværende år)

Info

Generel information & Vilkår ved din indmeldelse i den folkeoplysende forening Big Heart Skateboarding.

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt byggelse af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:
- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning eller skate camps. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former.
- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, “Halloween Hygge & Skate”, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon.
- 10% rabat i Sidewalk & LAB Skateshop (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb, eller skriv i kommentaren til jeres ordre på sidewalkshop.dk “Medlemmer af Stranges Skateboardskole og ønsker 10% rabat”).
- 1 stks. Gratis Stranges T-shirt af økologisk bomuld i 2022. Husk endelig at notere hvilken størrelse I ønsker i kommentarfeltet (3-4år, 5-6år, 7-8år, 9-11år, xxs, xs, s, m, l eller xl).

MEDLEMSSKAB. Stranges Skateboardskole er en aktivitet i vores forening Big Heart Skateboarding. Medlemsskab af foreningen er en forudsætning for at modtage undervisning. Medlemsskabet koster kr. 300 for indeværende år, fra september og året ud koster det kr. 150. Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i foreningens andre aktiviteter, som oftest er gratis, eller med lav brugerbetaling. Copenhagen Skateboard Marathon er et eksempel. Når du betaler fuldt kontingent er du med til at hjælpe andre, der ikke har mulighed for at betale fuldt kontingent, med at få tilgang til vores undervisning da de kan bede om nedsat pris.
 
KONTINGENT FOR HOLDUNDERVISNING. Det koster kr. 400 om måneden for den første i familien og kr. 320 for hver af de efterfølgende familiemedlemmer (20% rabat). Pris inkluderer: 2 timers undervisning om ugen, 1 underviser, max. 8 elever pr. underviser. Der tilbydes ikke er erstatningsundervisning i tilfælde af helligdage, ferier eller aflysninger pga regnvejr. Der er i særlige tilfælde mulighed for at sætte sit medlemsskab i bero, ved f.eks skader eller længere udenlandsrejser, 2+ måneder.
 
Vi du gerne skate på 2 eller flere hold, så får du 50% på nr. 2 og efterfølgende hold.  
 
BETALING. Betaling sker automatisk via Klub Modul den første i måneden, hvor du ved indmeldelse registrerer dit kreditkort. Der er mulighed for at betalte med Visa, Dankort og Mastercard. 
 
NEDSAT PRIS. Har du brug for en lavere pris med det sammen, for at det kan lade sig gøre at melde dit barn ind, så tilbyder vi muligheden for at få 50% i nedsat pris. Big Heart Skateboardings primære formål er, at udbrede og integrere skateboarding i så mange samfundslag som muligt og i så meget af Danmark som muligt. Der er ingen formel ansøgnings procedure, du vurderer selv hvor meget du kan betale om måneden.
 
UDMELDELSE. Vil du gerne melde dig ud er det løbende måned + 1 måned.
Du er fortsat medlem af Big Heart Skateboarding i et år fra da du meldte dig ind, så får du lyst til at melde dig ind igen, slipper du for at betale for det årlige medlemsskab en gang til.
 
UDSTYR. Vi udlåner skateboards, hjelm, knæ- albue- og håndledsbeskyttere de første 2 gange. Derefter skal man købe sit eget.
 
ANSVARSFRASKRIVELSE. Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen.
 
ACCEPT AF VILKÅR OG ANSVARSFRASKRIVELSE. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen samt alle ovenstående vilkår.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

ÅM1
Tilmeldte: 504/1000
Betalingsplan: Årligt 01.01
Ratepris : 300 kr.
Tilmeld
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C