Medlemskab af foreningen

Info
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Årsmedlemskab af Big Heart Skateboarding (KBH)ÅM1KBH

Generel information ved din indmeldelse i den folkeoplysende forening Big Heart Skateboarding

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt byggelse af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.


De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:

- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning, skate camps og flere løbende events som ture med rejseholdet og “Byg & Hyg” sessions. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former. 

- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, Fastelavnsfest, “Halloween Hygge & Skate”, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon mm.

- 10% rabat i Sidewalk, LAB Skateshop, PLAZA & Circus Circus (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb, eller skriv i kommentaren til jeres ordre på sidewalkshop.dk eller labforum.dk “Medlemmer af Stranges Skateboardskole og ønsker 10% rabat”).

Holdnummer: ÅM1KBH
Tilmeldte: 457/1000
Betalingsplan: Årligt 01.01
Ratepris : 300 kr.
Tilmeld

Årsmedlemsskab af GuldKantens SkateKlub (LF)ÅM2LF

Velkommen til den folkeoplysende forening GuldKantens SkateKlub! - en SkateKlub for hele Guldborgsund!


Dit årsmedlemsskab gælder for indeværende år og fungerer både som årskort til skateparken på KulturFabrikken + giver dig mulighed for at tilmelde dig holdundervisning, privatundervisning, camps, events og være med til alt mulig andet som vi finder på for at dele kærligheden til Skateboading.


Da vi, foreningen GuldKantens SkateKlub samarbejder med Big Heart Skateboarding, så er der også mulighed for at være med til events og alt mulig andet inde i København. 


Følg GULD på Instagram og Facebook og vær med til at støtte op når vi holder arrangementer!


Og skulle der være nogen spørgmsål så skriv til info@guldskate.dk så vender vi tilbage til dig inden længe.


Vi glæder os til at skate med dig!

Holdnummer: ÅM2LF
Tilmeldte: 32/600
Betalingsplan: Årligt 01.01
Ratepris : 300 kr.
Tilmeld
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C