2019 01.01.2019  -  31.12.2019
Vejledning

Medlemsskab (indeværende år) (ÅM)

Generel information & Vilkår ved din indmeldelse i den folkeoplysende forening Big Heart Skateboarding.

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt byggelse af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:
- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning eller skate camps. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former.
- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, “Halloween Hygge & Skate”, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon.
- 10% rabat i Sidewalk & LAB Skateshop (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb, eller skriv i kommentaren til jeres ordre på sidewalkshop.dk “Medlemmer af Stranges Skateboardskole og ønsker 10% rabat”).
- 1 stks. Gratis Stranges T-shirt af økologisk bomuld i 2022. Husk endelig at notere hvilken størrelse I ønsker i kommentarfeltet (3-4år, 5-6år, 7-8år, 9-11år, xxs, xs, s, m, l eller xl).

MEDLEMSSKAB. Stranges Skateboardskole er en aktivitet i vores forening Big Heart Skateboarding. Medlemsskab af foreningen er en forudsætning for at modtage undervisning. Medlemsskabet koster kr. 300 for indeværende år, fra september og året ud koster det kr. 150. Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i foreningens andre aktiviteter, som oftest er gratis, eller med lav brugerbetaling. Copenhagen Skateboard Marathon er et eksempel. Når du betaler fuldt kontingent er du med til at hjælpe andre, der ikke har mulighed for at betale fuldt kontingent, med at få tilgang til vores undervisning da de kan bede om nedsat pris.
 
KONTINGENT FOR HOLDUNDERVISNING. Det koster kr. 400 om måneden for den første i familien og kr. 320 for hver af de efterfølgende familiemedlemmer (20% rabat). Pris inkluderer: 2 timers undervisning om ugen, 1 underviser, max. 8 elever pr. underviser. Der tilbydes ikke er erstatningsundervisning i tilfælde af helligdage, ferier eller aflysninger pga regnvejr. Der er i særlige tilfælde mulighed for at sætte sit medlemsskab i bero, ved f.eks skader eller længere udenlandsrejser, 2+ måneder.
 
Vi du gerne skate på 2 eller flere hold, så får du 50% på nr. 2 og efterfølgende hold.  
 
BETALING. Betaling sker automatisk via Klub Modul den første i måneden, hvor du ved indmeldelse registrerer dit kreditkort. Der er mulighed for at betalte med Visa, Dankort og Mastercard. 
 
NEDSAT PRIS. Har du brug for en lavere pris med det sammen, for at det kan lade sig gøre at melde dit barn ind, så tilbyder vi muligheden for at få 50% i nedsat pris. Big Heart Skateboardings primære formål er, at udbrede og integrere skateboarding i så mange samfundslag som muligt og i så meget af Danmark som muligt. Der er ingen formel ansøgnings procedure, du vurderer selv hvor meget du kan betale om måneden.
 
UDMELDELSE. Vil du gerne melde dig ud er det løbende måned + 1 måned.
Du er fortsat medlem af Big Heart Skateboarding i et år fra da du meldte dig ind, så får du lyst til at melde dig ind igen, slipper du for at betale for det årlige medlemsskab en gang til.
 
UDSTYR. Vi udlåner skateboards, hjelm, knæ- albue- og håndledsbeskyttere de første 2 gange. Derefter skal man købe sit eget.
 
ANSVARSFRASKRIVELSE. Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen.
 
ACCEPT AF VILKÅR OG ANSVARSFRASKRIVELSE. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen samt alle ovenstående vilkår.

Tilmeld/Læs mere - (1)

VESTERBRO CPH Skatepark (CPHSP)

Copenhagen Skatepark (Enghavevej 80, 2450 København).

Copenhagen Skatepark er en stor opvarmet indendørs skatepark som har massere at byde både. Banks, quarterpipes, hips, rails, ledges, trapper og en minirampe. Hallen egner sig til skatere i alle niveauer og vil helt sikkert have noget som du vil kunne li''''!

Vi benytter bagindgangen til skateparken som er i baggården. Den kan findes ved at man går til venstre fra hovedindgangen og drejer til højre rundt om bygningen ved første lejlighed og fortsætter om bag bygningen til metaltrappen.

Skateparken ligger ca. 3 minutters gågang fra Carlsberg S-tog station, eller ca. 10 minutters gågang fra Enghave Metro St.

Parkeringspladser i nærheden kan findes langs Enghavevej ved hovedindgangen samt i baggården af skateparken.

Tilmeld/Læs mere - (12)

AMAGER Ørestad Streethal (ØREST)
Ørestad Streethal er en super sprød indendørs hal, med mobile obstacles, så som banks, fly-outs, rails etc. Derudover en 6 plader bred minirampe. Det aller aller aller bedste er dog det betongulv som bare er enhver skateboarders drøm!
 
Ud over holdundervisninger, så er der mulighed som medlem af Big Heart Skateboarding, at være med på vores gratis hæng ud undervisninger om mandagen fra 18-20 og fredagen fra 16-18.
 
Og husk! Vi er her for at opleve Frihed Fællesskab og Venner for Livet
 Skriv til carlos@bigheartskateboarding.com ved spørgsmål
Tilmeld/Læs mere - (4)

AMAGER Wonderland (WONDE)

WONDERLAND SKATEPARK
Christiania / 1440 København K

Wonderland indendørs og udendørs skatepark, er en helt unik skatepark med bowl, quaterpipies, hips og meget mere. Der er indtil kl. 18 rygeforbud i skateparken og derfor er vores undervisninger inden da. 
Tilmeld/Læs mere - (1)

NØRREBRO X-Hall (XHALL)
X-Hall er et indendørs Bowl hold for alle niveauer. Der er 3 forskellige bowls i forskellige størrelser og højder.
 
Hillerødgade 55, 2200 KBH N 
Tilmeld/Læs mere - (2)

GENTOFTE Jägers (JÄGER)

JÄGERS SKATEPARK
Ved Stadion 18 / 2820 Gentofte

Jägers indendørs og udendørs skatepark, er en skatepark der primært er til street skating. Der er en minirampe og quaterpipes, men ellers trapper, ledges etc. En super fed skatepark!
Tilmeld/Læs mere - (6)

FLEX Teams (FLEX)
FLEX Teams CPH!
Dette er FLEXTeams med max 9 elever pr. team + 1 træner, som skater på en fast dag, fast tidspunkt, fast træner men VARIERENDE sted. Stedet aftales fra gang til gang.
 
Er der nogle spørgsmål så skriv til carlos@bigheartskateboarding.com eller ring på 60 69 42 72. 
 
Vi glæder os til at skate med dig! 
  
Tilmeld/Læs mere - (2)

Rødovre Multihal SpecialSport (RØDMU)

Velkommen til! Dette hold er for dig der kommer gennem SpecialSport.dk og som rigtig gerne vil have det sjovt på et skateboard i fællesskab med andre

Det er et nyopstartet hold, så vi glæder os rigtig meget til at komme igang og lære jer at kende.  

Tilmeld/Læs mere - (1)

NYSTED 4KANT (4KANT)
Tilmeld/Læs mere - (1)

Skate Fadder (SK8FR)
Tilmeld/Læs mere - (1)
Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C