VELKOMMEN TIL BIG HEART SKATEBOARDING!

Vi er en non-profit folkeoplysende forening der arbejder hårdt for at sprede vores kærlighed til skateboarding - Frihed Fællesskab og Venner for Livet er det vigtigste for os. Og vi går ikke op i om du bliver god til at skate, vi går op i om du går storsmilende hjem og bare glæder dig til din næste undervisning! Så skal det andet nok komme helt af sig selv.

Prøveundervisning - Husk at vi skal have jeres tilmelding til prøvetime senest 7 dage inden undervisningsdagen og kræver en bekræftelse fra os. Husk at vores ugentlige hold ikke er aktive i ferier eller helligdage.


SENESTE NYHED! Påske Skatecamp er åben for tilmelding!

Vi har åbnet for tilmelding til Påske Skatecampen i Påskeferien!

Vi tilbyder en 5 dages skatecamp og 3 dages skatecamp i Fælledparken samt en 5 dages FLEX camp (skiftende lokationer).


I kan klikke ind på links herunder for at komme direkte til tilmeldingssiden:

5 Dages Camp i Fælledparken

3 Dages Camp i Fælledparken

5 Dages FLEX Camp (skiftende lokationer)


Er der nogle spørgsmål eller andet vi skal vide så kontakt os endelig ved at skrive til simon@bigheartskateboarding.com eller ringe 42723169 ??

Mvh Simon, Mathias, Fred & hele teamet bag Stranges Skateboardskole & Big Heart Skateboarding foreningen


Der er 3 trin i indmeldelsen

Opret profil. Betal årsmedlemskab. Tilmeld dig.

Trin 1: Opret profil. Klik Opret profil (Under “login” oppe i højre hjørne af denne side). Profilen oprettes i deltagers navn, forældre telefon og email kan tilføjes her.

Trin 2: Betal årsmedlemskab. Efter brugeren er oprettet skal I tilmelde års medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen (300 kr. årligt, fornyes automatisk d. 1/1 indtil det afmeldes):

Årsmedlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen: Du kommer automatisk til en side hvor du kan klikke på “Holdtilmelding” klik på dette. Klik derefter “Årsmedlemskab af foreningen”. Scroll ned til den grønne knap og klik “Tilmeld/Læs mere”. Klik “Tilmeld”, accepter betingelserne og klik den grønne “Betal” knap.

Du kan finde tilmeldingssiden til års medlemskabet ved at trykke her.

Trin 3: Tilmeld dig. Tilmelding til det hold eller event som du ønsker. Vi tilbyder skateboard undervisning i forskellige former, herunder faste ugentlige hold, camps og privatundervisning samt flere løbende events. Vores hold og camps er typisk opdelt i aldersgrupper og niveau: begynder, letøvet og øvet. Ønsker du at tilmelde en prøvetime på et hold så kan du gøre dette når du klikker ind på det ønskede hold, ved at klikke "Tilmeld prøvetime" så længe det ikke er fyldt.

Du kan finde vores hold ved at trykke her.

Du kan finde vores events ved at trykke her.

Du kan tilmelde dig privatundervisning ved at trykke her.

Er du helt nybegynder til skateboarding og har aldrig stået før anbefaler vi at du først booker 1 privattime inden holdtræning for at få helt grundlæggende teknik på plads til at stå og rulle på skateboardet.


Beskrivelse af niveauer

Begynder: På dette niveau øver vi basale ting som at skubbe og køre, dreje og bremse på flad jord. Derudover øver vi også at køre op og ned af ramper samt flere basale tricks i skateboarding som f.eks. kickturns (dreje og vende på ramper), pumpe og ollie (et “hop” med skateboardet) samt andre begyndervenlige skateboard tricks.

Letøvet: Som let-øvet er man godt selvstændigt kørende på skateboardet, har erfaring med forskellige ramper og kan ollie. På let-øvede hold øver vi i at skate forskellige obstacles, grinds, manuals slides og flip tricks som f.eks. kickflip. Flere tricks vi øver på ramper er drop in (køre ned af toppen fra en rampe), early grab, axle stall, rock fakie mm.

Øvet: På øvede hold er det for meget selvstændige skatere hvor vi øver avancerede flip tricks som f.eks. 360 flip, hardflip, nollie flip samt manuals, grinds og slides på større genstande samt tricks ned af trapper, drops og gaps. Her foregår træningen med meget dygtige skate trænere hvis mål er at oppe elevens niveau på et personligt plan.


Spørgsmål? Her er vores kontaktoplysninger:

Tilmelding & Kontingenter

simon@bigheartskateboarding.com 

42 72 31 69


Projekter, Samarbejde & Trænerrekruttering

mathias@bigheartskateboarding.com

42 72 95 90


Formand, Fundraising & Strategiske Projekter

carlos@bigheartskateboarding.com

60 69 42 72

Vi takker vore sponsorer

Big Heart Skateboarding

Prinsesse Maries Allé 1 st. th., 1908 Frederiksberg C