Privatundervisning

Er du helt nybegynder og skal lære den basale balance, eller skal have hjælp til de svære tricks, er privatundervisning altid en god mulighed for at rykke sig. Der er fuld fokus på den individuelle skater. Privatundervisning er typisk 1-3 deltagere med lokation og tid efter eget ønske.


Priser for privattimer
- Enkeltstyks 400 kr.

- 4 Privattimer til 350 kr. pr. stk.

- 8 Privattimer til 300 kr. pr. stk.


Booking af enkelte privattimer

For at booke enkelte privattimer skal du først oprette en profil i vores Holdsport platform og melde dig ind i foreningen ved at trykke her.

Når du derefter er logget ind kan du under holdmenu finde booking som er det vi bruger til betaling af enkelte timer.


Booking af flere privattimer

Pakketilbud med flere privattimer betales på en gang og privattimerne planlægges løbende. Efter du har booket og betalt, kontakt venligst simon@bigheartskateboarding.com for at planlægge hvornår dine privattimer skal afholdes.

Tryk her for at betale for 4 privattimer.

Tryk her for at betale for 8 privattimer.

På bestemte lokationer vil der være mulighed for at kunne bruge et låneboard og en lånehjelm. Eksempler er Copenhagen Skatepark, P-street, Ørestad Streethal & Fælledparken Skatepark.


Har I nogle spørgsmål så kontakt os endelig ved at skrive til simon@bigheartskateboarding.com eller ringe 42723169.

Betingelser for privatundervisning

Afbud for bookede og planlagte privatundervisninger skal ske senest 24 timer inden afholdelse, med besked direkte til træneren (kontaktoplysninger udleveres ved booking).

Møder deltager/booker ikke op til en privattime uden at have meldt afbud i tide vil privattimen registreres som værende afholdt uden mulig refundering.